Forsæt til produkt information
1 Fra 1

Silhouette - 18 K Tennis Flex Ring Hvidguld

Pris
26.250,00 kr
Pris
0,00 kr
Udsalgspris
26.250,00 kr
Fri fragt ved køb over 500kr

18 K Silhouette Tennis Flex Ring Hvidguld - 18 Karat hvidguld poleret med 33 brillantslebne diamanter - ca. 1,00 ct TW si. Silhouette Schmuck Tennis flex ringen er med fleksible led som gør ringen strækbar i op til 6 størrelser og derfor altid behagelig at have på. Ringen er str. 51

Varenummer: 8019-2001

Silhouette smykker

De innovative smykkesamlinger fra Silhouette Schmuck viser i hver detalje, at hvert eneste smykke blev skabt med stor glæde i smykkeproduktionen. Oplev klassisk smykkekunst med teknisk innovative kreationer.
Sloganet er umiskendeligt ægte som understreger de høje krav til valg af materialer, produktion og design af smykkerne. Kun ægte ædelstene og de fineste diamanter bruges. Høj kvalitet og perfekt håndværk sikrer en masse glæde, når du bærer smykkerne hver dag.

Afhængigt af vejret kan fingrene blive tykkere i varmen eller tyndere i kulden. I løbet af livet skifter hænderne, så det er muligt, at din yndlingsring pludselig ikke længere går på din finger. Sygdomme som slidgigt eller gigt i fingrene gør det vanskeligt at bære ringe men med Silhouette Schmuck tennis flex ringe er det nu muligt at bære smukke ringe.

Bæredygtig og moderne: Ved at købe Silhouette smykker kan du være sikker på, at miljøet ikke bliver skadet, at ingen menneskerettigheder ignoreres eller kriminelle aktiviteter støttes. Konfliktfrit guld, der udelukkende er fremstillet af genbrugt gammelt guld, der kommer fra produkter som mønter og smykker og er testet i henhold til LBMA-certificering.
Ædelsten og diamanter er certificeret i henhold til Kimberley-processen.
Silhouette smykker  er fremstillet i Tyskland

Beskrivelse af varen
30 dages fuld returret

Hvis du skulle fortryde dit køb så tager vi det retur i vores butik indenfor 30 dage.

Landsdækkende bytteservice

Du kan bytte din vare hos alle de Guldsmede vi samarbejder med, over hele landet. Se et kort her

    Silhouette - 18 K Tennis Flex Ring Hvidguld